Nieuws

SQL

This training is for everyone who wants to learn a quick and fun way to analyze data. Whether you’ve got struggled with Excel and Access or not, this is the right time to learn SQL! Kick your analysis skills to a new level through the control, flexibility, and versatility of structured query language (SQL), what powers most databases. SQL is not only behind Access in Windows, but also runs databases on the Mac and open source databases such as MySQL. You’ll learn the basics of writing queries in SQL, doing analysis in SQL and managing data in SQL. And your newly learned skills will advance you data reporting no matter what platform you use – Windows, Mac or open source.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk