Nieuws

SQL

This training is for everyone who wants to learn a quick and fun way to analyze data. Whether you’ve got struggled with Excel and Access or not, this is the right time to learn SQL! Kick your analysis skills to a new level through the control, flexibility, and versatility of structured query language (SQL), what powers most databases. SQL is not only behind Access in Windows, but also runs databases on the Mac and open source databases such as MySQL. You’ll learn the basics of writing queries in SQL, doing analysis in SQL and managing data in SQL. And your newly learned skills will advance you data reporting no matter what platform you use – Windows, Mac or open source.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk