Nieuws

Economie voor onderzoeksjournalisten

Van jeugdzorg tot voetbal, van pensioenfondsen tot kunstensector of duurzaamheid: economische kennis verdiept ieder onderzoeksverhaal. Je vragen worden beter, je onderzoek scherper als je de economische context kunt duiden. In deze workshop krijg je snel en praktisch inzicht in de belangrijkste economische achtergronden en begrippen. Wat moet je weten, wat kan je vinden en hoe duid je je onderzoeksresultaten tegen een economische achtergrond? Met Paul van der Cingel.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur
Download van presentatie en handouts (inloggen vereist), verslagen Yvonne van de Meent en van Melissa Janssens (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk