Nieuws

Gratis digitaal handboek voor onderzoeksjournalisten

Tip: de collega’s van het Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) hebben een 274-pagina’s tellend handboek voor onderzoeksjournalisten online gezet. Gratis en voor niks als pdf te downloaden onder de titel ‘Digging Deeper – A Guide for Investigative Journalists in the Balkans’. Het boek is geschreven onder leiding van Sheila Coronel, onder meer verbonden aan de Columbia University.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk