Nieuws

Gratis digitaal handboek voor onderzoeksjournalisten

Tip: de collega’s van het Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) hebben een 274-pagina’s tellend handboek voor onderzoeksjournalisten online gezet. Gratis en voor niks als pdf te downloaden onder de titel ‘Digging Deeper – A Guide for Investigative Journalists in the Balkans’. Het boek is geschreven onder leiding van Sheila Coronel, onder meer verbonden aan de Columbia University.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk