Nieuws

Samenwerken aan onderzoek

Verlate luistertip van de afgelopen week: Robert Chesal van de Wereldomroep en Joep Dohmen van NRC Handelsblad vertellen in het NCRV-radioprogramma Lunch! over hun gezamenlijke onderzoek naar misbruik binnen de katholieke kerk. Ze openden met de eerste publicaties (NRC, Wereldomroep) een e-mailadres waarop honderden nieuwe getuigenissen binnenkwamen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk