Nieuws

‘De Vastgoedfraude’ beste journalistieke boek

Vasco van der Boon en Gerben van der Marel van het Financieele Dagblad hebben met ‘De Vastgoedfraude’ de M.J. Brusse-prijs 2010 voor het beste journalistieke boek gewonnen. ‘De kracht van De Vastgoedfraude is dat het de megafraude vooral in zijn menselijke kleinheid toont’, aldus het juryrapport. De journalisten waren eerder al genomineerd voor De Loep 2008. Tijdens een VVOJ Café in oktober 2008 vertelden ze over hun onderzoek voor het FD. Ze houden een weblog bij.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk