Nieuws

CBS Persprijs naar VARA-docu

De CBS Persprijs 2009 is gewonnen door Marcel van Dam en Hans Heijen voor hun VARA-programma ‘De Onrendabelen’. De prijs, waarmee het Centraal Bureau voor de Statistiek journalistiek gebruik van zijn cijfermateriaal waardeert, is maandag voor het eerst uitgereikt. Andere genomineerden waren Jan Meeus en Merel Thie (NRC Weekblad), en Jelte Wiersma (Elsevier).

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk