Nieuws

CBS Persprijs naar VARA-docu

De CBS Persprijs 2009 is gewonnen door Marcel van Dam en Hans Heijen voor hun VARA-programma ‘De Onrendabelen’. De prijs, waarmee het Centraal Bureau voor de Statistiek journalistiek gebruik van zijn cijfermateriaal waardeert, is maandag voor het eerst uitgereikt. Andere genomineerden waren Jan Meeus en Merel Thie (NRC Weekblad), en Jelte Wiersma (Elsevier).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk