Nieuws, Woo

Foto’s en tweets: VVOJ’s jongerentraining

Foto’s en tweets, vanaf de VVOJ Trainingsdag voor jonge journalisten, zaterdag 27 februari in Utrecht. Zoals de openingsworkshop door Margo Smit (Hoe herken je een verhaal) en de workshop over de Wet Openbaarheid van Bestuur van WOB-kenner Brenno de Winter. Oja, ook niet onbelangrijk: inspiratie voor de inwendige mens.

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk