Nieuws

Aanmelden voor De Loep 2010

De aanmeldingen voor De Loep en de VVOJ Aanmoedigingsprijs zijn geopend. Tot 16 april kan iedereen journalistieke producties voordragen in de categorieën tekstuele producties, audiovisuele producties en de aanmoedigingsprijs (maximaal drie jaar journalistieke ervaring). Het werk moet zijn gepubliceerd tussen 1 april 2009 en 31 maart 2010. Tijdens de VVOJ Conferentie, op vrijdag 19 november, worden de winaars bekend gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk