Nieuws

Aanmelden voor De Loep 2010

De aanmeldingen voor De Loep en de VVOJ Aanmoedigingsprijs zijn geopend. Tot 16 april kan iedereen journalistieke producties voordragen in de categorieën tekstuele producties, audiovisuele producties en de aanmoedigingsprijs (maximaal drie jaar journalistieke ervaring). Het werk moet zijn gepubliceerd tussen 1 april 2009 en 31 maart 2010. Tijdens de VVOJ Conferentie, op vrijdag 19 november, worden de winaars bekend gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk