Nieuws

Heimelijk telefoonopname is ‘levensverzekering’

Volgens NRC Handelsblad-redacteur Joep Dohmen kunnen opgenomen telefoongesprekken dienen als ‘levensverzekering’, wanneer een geïnterviewde bij de rechtbank een bepaalde uitspraak ontkent. Hij zei dat maandagavond tijdens het VVOJ Café ‘Opnemen of afkeuren’ in Amsterdam. Maarten Reijnders heeft over de discussie voor De Nieuwe Reporter een verslag geschreven.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk