Nieuws

Noordeinde blijkt zetel van fiscale sluiproute

VVOJ Jaarboek 2009

Het vermogen van prinses Christina is ondergebracht in een vennootschap in belastingparadijs Guernsey. De constructie is niet illegaal, maar staat wel onder druk. *de Volkskrant, 31 januari, 6 februari 2009

Door Merijn Rengers en John Schoorl

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk