Nieuws

Noordeinde blijkt zetel van fiscale sluiproute

VVOJ Jaarboek 2009

Het vermogen van prinses Christina is ondergebracht in een vennootschap in belastingparadijs Guernsey. De constructie is niet illegaal, maar staat wel onder druk. *de Volkskrant, 31 januari, 6 februari 2009

Door Merijn Rengers en John Schoorl

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk