Nieuws

Gemeenten leveren in door WMO

VVOJ Jaarboek 2009

Door een herverdeling van de gelden voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) worden 85 gemeenten fors gekort op hun budget. Dat blijkt uit een inventarisatie door het Nederlands Dagblad van cijfers van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Binnenlandse Zaken. *Nederlands Dagblad, 27 augustus 2008, 15 januari 2009

Door Stephan Bol

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk