Nieuws

Gemeenten leveren in door WMO

VVOJ Jaarboek 2009

Door een herverdeling van de gelden voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) worden 85 gemeenten fors gekort op hun budget. Dat blijkt uit een inventarisatie door het Nederlands Dagblad van cijfers van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Binnenlandse Zaken. *Nederlands Dagblad, 27 augustus 2008, 15 januari 2009

Door Stephan Bol

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk