Nieuws

Gemeenten leveren in door WMO

VVOJ Jaarboek 2009

Door een herverdeling van de gelden voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) worden 85 gemeenten fors gekort op hun budget. Dat blijkt uit een inventarisatie door het Nederlands Dagblad van cijfers van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Binnenlandse Zaken. *Nederlands Dagblad, 27 augustus 2008, 15 januari 2009

Door Stephan Bol

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk