VVOJ Vereniging

Nieuwjaarswens 2010

Mede dankzij de inzet van vele, zeer gemotiveerde vrijwilligers van de vereniging kijkt de VVOJ terug op een zeer geslaagd jaar 2009. De VVOJ conferentie die eind november in Utrecht plaatsvond, was een groot succes. Voor wie het nog niet heeft gezien: de conferentiepagina op de website bevat inmiddels vele verslagen, handouts, video’s en foto’s.

Terwijl de economen er nog niet uit zijn of de crisis zich de komende maanden verdiept of juist eindigt, staat het vrijwel vast dat medialand ook volgend jaar voor zware vuren zal staan. Creativiteit, originaliteit, gedurfde ideeën en innovatie zullen van groot belang blijken, vooral als het de onderzoeksjournalistiek betreft.

Vanzelfsprekend blijft de VVOJ voor en met jullie haar best doen voor het mooiste beroep van Vlaanderen en Nederland. We hopen jullie dan ook in 2010 graag weer te zien bij een van de vele VVOJ Cafés, op het internetforum, en natuurlijk op de website.

Bestuur, medewerkers en webredactie van de VVOJ wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2010.

Gerelateerde artikelen

De komst van de bijzonder hoogleraar Onderzoeksjournalistiek is een stap dichterbij gekomen met de openstelling van de vacature door de Vrije Universiteit Amsterdam. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 24 maart 2024 reageren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk