Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Activiteiten, Woo

Enquête-resultaten WOB-boek ‘Een muur van rubber’

Woensdagmiddag heeft de VVOJ Een muur van rubber, de WOB in de journalistieke praktijk gepresenteerd in perscentrum Nieuwspoort (Twitter: #vvojwob). Bekijk de complete enquête-uitkomsten (pdf), lees een samenvatting van de resultaten of bekijk het Twitter-transcript van de presentatie en aansluitende discussie. Of ga naar de speciale publicatie-pagina, waar je binnenkort ook een verslag van de bijeenkomst kunt lezen.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk