Conferentie, Nieuws

#VVOJ09 in NL Twitter Top

Toch maar mooi geflikt: de VVOJ Conferentie 2009 hashtag #vvoj09 in de NL top 5 getwitterd (stond zelfs even op nr 4!). De tweets vlogen je om de oren: 380 stuks in amper twee dagen. Zie de statistieken (en de ijverigste twitteraars) bij What the Hashtag, of bekijk het transcript.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk