Conferentie, Nieuws

#VVOJ09 in NL Twitter Top

Toch maar mooi geflikt: de VVOJ Conferentie 2009 hashtag #vvoj09 in de NL top 5 getwitterd (stond zelfs even op nr 4!). De tweets vlogen je om de oren: 380 stuks in amper twee dagen. Zie de statistieken (en de ijverigste twitteraars) bij What the Hashtag, of bekijk het transcript.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk