Conferentie, Nieuws

#VVOJ09 in NL Twitter Top

Toch maar mooi geflikt: de VVOJ Conferentie 2009 hashtag #vvoj09 in de NL top 5 getwitterd (stond zelfs even op nr 4!). De tweets vlogen je om de oren: 380 stuks in amper twee dagen. Zie de statistieken (en de ijverigste twitteraars) bij What the Hashtag, of bekijk het transcript.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk