Kenniscentrum, Nieuws, Woo

Nieuwe werkbeurzen in aantocht

Nieuwe werkbeurzen worden verdeeld door Journalismfund.eu dit najaar en komende winter. De nieuwe rondes worden mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van 114 duizend euro van het Open Society Institute. Data voor het indienen van aanvragen worden binnenkort bekend gemaakt. Een deel van de financiering is bestemd voor  Wobbing Europe, net als Journalismfund een initiatief van het Fonds Pascal Decroos.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk