Kenniscentrum, Nieuws

A-team onderzoeksjournalisten stort zich op crisis Californië

De Amerikaanse staat Californië is weggezakt in een van de grootste financiële crises ooit. Onder de naam ‘California Watch’ heeft het Center for Investigative Reporting een a-team van elf redacteuren en onderzoeksjournalisten opgesteld die de achtergronden van de problemen gaan doorlichten. De ambities zijn niet gering: bijdragen leveren die het debat bepalen en verandering brengen.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk