Kenniscentrum, Nieuws

A-team onderzoeksjournalisten stort zich op crisis Californië

De Amerikaanse staat Californië is weggezakt in een van de grootste financiële crises ooit. Onder de naam ‘California Watch’ heeft het Center for Investigative Reporting een a-team van elf redacteuren en onderzoeksjournalisten opgesteld die de achtergronden van de problemen gaan doorlichten. De ambities zijn niet gering: bijdragen leveren die het debat bepalen en verandering brengen.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk