Kenniscentrum, Nieuws

A-team onderzoeksjournalisten stort zich op crisis Californië

De Amerikaanse staat Californië is weggezakt in een van de grootste financiële crises ooit. Onder de naam ‘California Watch’ heeft het Center for Investigative Reporting een a-team van elf redacteuren en onderzoeksjournalisten opgesteld die de achtergronden van de problemen gaan doorlichten. De ambities zijn niet gering: bijdragen leveren die het debat bepalen en verandering brengen.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk