Kenniscentrum, Nieuws

A-team onderzoeksjournalisten stort zich op crisis Californië

De Amerikaanse staat Californië is weggezakt in een van de grootste financiële crises ooit. Onder de naam ‘California Watch’ heeft het Center for Investigative Reporting een a-team van elf redacteuren en onderzoeksjournalisten opgesteld die de achtergronden van de problemen gaan doorlichten. De ambities zijn niet gering: bijdragen leveren die het debat bepalen en verandering brengen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk