Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Vereniging

VVOJ-site vernieuwd

De VVOJ website is vernieuwd. Dinsdag 2 juni was de website enkele uren uit de lucht voor groot onderhoud. De webredactie voerde een aantal structurele wijzigingen door. Bezoekers kunnen sindsdien gebruikmaken van een menu dat eenvoudiger én overzichtelijker is.

Het menu in de linker zijbalk is strakker van opzet. De informatie van de komende én vorige VVOJ-conferenties is sneller te raadplegen. Ook het laatste nieuws, interviews en het Kenniscentrum zijn beter toegankelijk. Wie informatie zoekt, vindt dit nu in maximaal drie muisklikken.

De komende weken zal de redactie nog een aantal veranderingen aanbrengen in de structuur van de website. U als bezoeker zult daar verder geen hinder van ondervinden.

Heeft u zelf ideeën, suggesties voor nog meer gebruiksgemak? Schroom niet en mail de redactie: webredactie@vvoj.org

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar. De middag wordt georganiseerd door de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk