Kenniscentrum, Nieuws

Huffington Post start onderzoeksfonds

De Huffington Post Investigative Fund – startbudget 1,75 miljoen dollar – is een van de nieuwe initiatieven die journalistiek onderzoek zeggen te willen financieren. Waar reguliere media onder toenemende druk staan om kosten te besparen, komen alternatieven in beeld. Zo is er al Spot.Us, waar journalisten een idee aanbieden in de hoop dat belangstellenden het geld bij elkaar leggen om het te kunnen realiseren.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk