Kenniscentrum, Nieuws

Huffington Post start onderzoeksfonds

De Huffington Post Investigative Fund – startbudget 1,75 miljoen dollar – is een van de nieuwe initiatieven die journalistiek onderzoek zeggen te willen financieren. Waar reguliere media onder toenemende druk staan om kosten te besparen, komen alternatieven in beeld. Zo is er al Spot.Us, waar journalisten een idee aanbieden in de hoop dat belangstellenden het geld bij elkaar leggen om het te kunnen realiseren.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk