Kenniscentrum, Nieuws

Journalistieke verhalen, wie biedt?

Wie biedt? Op de website Spot.Us wordt geld ingezameld voor journalistieke projecten. (Freelance) journalisten ‘pitchen’ een idee. Bezoekers die vinden dat het verhaal gemaakt verdient te worden, kunnen een donatie doen. Crowdfunding heet dat. Spot.Us is een initiatief van het Center for Media Change. Gerealiseerde publicaties zijn via dezelfde website terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk