Kenniscentrum, Nieuws

Journalistieke verhalen, wie biedt?

Wie biedt? Op de website Spot.Us wordt geld ingezameld voor journalistieke projecten. (Freelance) journalisten ‘pitchen’ een idee. Bezoekers die vinden dat het verhaal gemaakt verdient te worden, kunnen een donatie doen. Crowdfunding heet dat. Spot.Us is een initiatief van het Center for Media Change. Gerealiseerde publicaties zijn via dezelfde website terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk