Kenniscentrum, Nieuws

Journalistieke verhalen, wie biedt?

Wie biedt? Op de website Spot.Us wordt geld ingezameld voor journalistieke projecten. (Freelance) journalisten ‘pitchen’ een idee. Bezoekers die vinden dat het verhaal gemaakt verdient te worden, kunnen een donatie doen. Crowdfunding heet dat. Spot.Us is een initiatief van het Center for Media Change. Gerealiseerde publicaties zijn via dezelfde website terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk