Kenniscentrum, Nieuws

Webvideo zoomt in op journalistiek onderzoek guerrilla Colombia

Kijktip: The Investigators, een webvideoserie van Center for Investigative Reporting, over actuele onderzoeksjournalistiek. De eerste aflevering zoomt in op twee broers in Colombia die zich als journalisten hebben ingegraven in de paramilitaire guerrilla-clans in dat land en er een televisieprogramma over maken, Contravía genaamd.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk