Cafe, Nieuws

Twitteren over het VVOJ Café

Voor, tijdens en na het VVOJ Café over sociale netwerken, maandagavond 23 maart, werd en wordt natuurlijk volop getwitterd. Een simpele zoekopdracht op Twitter.com met de zoekterm VVOJ levert een aardige stroom tweets op. Zie hier het resultaat, dat zich natuurlijk voortdurend vernieuwt.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk