De Loep, Nieuws

Publicaties voordragen voor De Loep 2009

Uiterlijk 16 april kunnen journalistieke producties worden aangemeld voor De Loep 2009. Iedereen is welkom om publicaties voor te dragen in de categorieën tekstuele en audiovisuele producties, of voor de VVOJ Aanmoedigingsprijs. De werken moeten zijn gepubliceerd tussen 1 april 2008 en 31 maart 2009. Ga naar het aanmeldformulier of lees eerst het reglement.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk