De Loep, Nieuws

Publicaties voordragen voor De Loep 2009

Uiterlijk 16 april kunnen journalistieke producties worden aangemeld voor De Loep 2009. Iedereen is welkom om publicaties voor te dragen in de categorieën tekstuele en audiovisuele producties, of voor de VVOJ Aanmoedigingsprijs. De werken moeten zijn gepubliceerd tussen 1 april 2008 en 31 maart 2009. Ga naar het aanmeldformulier of lees eerst het reglement.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk