Kenniscentrum, Nieuws

VVOJ Webwijzer haakt in op gasconflict

Onderzoeksjournalisten die zich bezighouden met de gascrisis tussen Rusland en de Oekraïne en de onderhandelingen daarover met de Europese Unie doen er goed aan om de VVOJ Webwijzer regelmatig te raadplegen. De Webwijzer, vast onderdeel van het Kenniscentrum van de VVOJ-website, blijft zich vernieuwen.

De categorieën over energie en milieu bevatten vele handige websites voor onderzoek rondom de crisis, maar wijzen tevens de weg naar alternatieve vormen van energie en gerelateerde problemen.

Ook andere delen van de Webwijzer zijn recentelijk opgeschoond en uitgebreid!

Kent u zelf bijzondere websites waarvan u denkt dat collega’s ook kunnen profiteren? Schroom niet en stuur ze naar webredactie@vvoj.org

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk