Kenniscentrum, Nieuws

Dick Scherpenzeel Prijs verwelkomt inzendingen

Op 15 januari sluit de inzendtermijn voor de Dick Scherpenzeel Prijs, een erkenning voor journalistieke producties die inzicht geven in de ontwikkeling van niet-westerse landen. De artikelen of uitzendingen moeten in 2008 zijn gepubliceerd. De winnaar ontvangt een bedrag van 10.000 euro. Talent tot en met 25 jaar kan meedingen naar een aanmoedigingsprijs (1.000 euro). De prijs wordt in april of mei uitgereikt. Meer info bij de Dick Scherpenzeel Stichting.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk