Kenniscentrum, Nieuws

Dick Scherpenzeel Prijs verwelkomt inzendingen

Op 15 januari sluit de inzendtermijn voor de Dick Scherpenzeel Prijs, een erkenning voor journalistieke producties die inzicht geven in de ontwikkeling van niet-westerse landen. De artikelen of uitzendingen moeten in 2008 zijn gepubliceerd. De winnaar ontvangt een bedrag van 10.000 euro. Talent tot en met 25 jaar kan meedingen naar een aanmoedigingsprijs (1.000 euro). De prijs wordt in april of mei uitgereikt. Meer info bij de Dick Scherpenzeel Stichting.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk