Kenniscentrum, Nieuws

Dick Scherpenzeel Prijs verwelkomt inzendingen

Op 15 januari sluit de inzendtermijn voor de Dick Scherpenzeel Prijs, een erkenning voor journalistieke producties die inzicht geven in de ontwikkeling van niet-westerse landen. De artikelen of uitzendingen moeten in 2008 zijn gepubliceerd. De winnaar ontvangt een bedrag van 10.000 euro. Talent tot en met 25 jaar kan meedingen naar een aanmoedigingsprijs (1.000 euro). De prijs wordt in april of mei uitgereikt. Meer info bij de Dick Scherpenzeel Stichting.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk