Kenniscentrum, Nieuws

Dick Scherpenzeel Prijs verwelkomt inzendingen

Op 15 januari sluit de inzendtermijn voor de Dick Scherpenzeel Prijs, een erkenning voor journalistieke producties die inzicht geven in de ontwikkeling van niet-westerse landen. De artikelen of uitzendingen moeten in 2008 zijn gepubliceerd. De winnaar ontvangt een bedrag van 10.000 euro. Talent tot en met 25 jaar kan meedingen naar een aanmoedigingsprijs (1.000 euro). De prijs wordt in april of mei uitgereikt. Meer info bij de Dick Scherpenzeel Stichting.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk