Conferentie, Nieuws

Nu in Webwijzer: links specialisten Brussel 2008

Was u wel bij de European Investigative Journalism Conference in Brussel maar vergat u per ongeluk die handige links van New Scientist redacteur Peter Aldhous? Of kon u niet naar Brussel komen maar had u wel graag willen weten welke bijzondere websites uw collega-specialisten hadden? Log dan snel in op de website, want de VVOJ Webwijzer is inmiddels uitgebreid met de eerste links die onze toppers tijdens de conferentie in Brussel 2008 presenteerden. Kijk mee hoe de Affaire Catherine Verfaillie zich ontvouwde en zoek zelf op speciale kenmerken van Amerikaanse patenten.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk