Conferentie, Nieuws

Nu in Webwijzer: links specialisten Brussel 2008

Was u wel bij de European Investigative Journalism Conference in Brussel maar vergat u per ongeluk die handige links van New Scientist redacteur Peter Aldhous? Of kon u niet naar Brussel komen maar had u wel graag willen weten welke bijzondere websites uw collega-specialisten hadden? Log dan snel in op de website, want de VVOJ Webwijzer is inmiddels uitgebreid met de eerste links die onze toppers tijdens de conferentie in Brussel 2008 presenteerden. Kijk mee hoe de Affaire Catherine Verfaillie zich ontvouwde en zoek zelf op speciale kenmerken van Amerikaanse patenten.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk