Conferentie, Nieuws

Nu in Webwijzer: links specialisten Brussel 2008

Was u wel bij de European Investigative Journalism Conference in Brussel maar vergat u per ongeluk die handige links van New Scientist redacteur Peter Aldhous? Of kon u niet naar Brussel komen maar had u wel graag willen weten welke bijzondere websites uw collega-specialisten hadden? Log dan snel in op de website, want de VVOJ Webwijzer is inmiddels uitgebreid met de eerste links die onze toppers tijdens de conferentie in Brussel 2008 presenteerden. Kijk mee hoe de Affaire Catherine Verfaillie zich ontvouwde en zoek zelf op speciale kenmerken van Amerikaanse patenten.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk