Conferentie

Parliament tour

On Thursday 20 November, there is an exclusive guided tour through the EU Parliament buildings, with a lot of insider information and viewing of otherwise hidden places. The tour is on the afternoon, the day before the conference starts. Opt for the tour as you register for the conference.

Dutch: IN HET HOL VAN DE LEEUW
Donderdag voorafgaand aan de conferentie is er de mogelijkheid om het Europees Parlement te bezoeken. Vanaf 15.00 is er een speciale rondleiding voor conferentiedeelnemers, met een drankje ter afsluiting. Ideaal om iets van het Brusselse apparaat te zien, alvast een paar vragen te stellen en in de stemming te komen voor de conferentie. Hiervoor dien je je apart op te geven bij aanmelding voor de conferentie.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk