Conferentie

Internationale samenwerking

Internationale samenwerking loont.  Grote mediahuizen doen het steeds vaker, maar ook individuele journalisten. Op deze pagina vind je  meer informatie over dit thema. Het zijn verslagen en handouts van VVOJ-bijeenkomsten over het onderwerp, maar ook tutorials.
Tip: Wist je dat de VVOJ een eigen Medialab heeft, met tal van trainingen en video-tutorials over internationale samenwerking van media en journalisten?
Let op: Verschillende van onderstaande documenten van VVOJ-bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor leden. Inloggen op de website is dan vereist.

 

Organisaties die zich bezighouden cross-border journalistiek

Vlaams-Nederlandse samenwerking
 Contacten tussen Vlaamse of Nederlandse en buitenlandse onderzoeksjournalisten komen onder meer tot stand tijdens de jaarlijkse conferentie die de VVOJ organiseert. Een keur aan gerenommeerde gasten heeft op uitnodiging al eens de weg naar Vlaanderen of Nederland afgelegd. Tijdens de VVOJ-conferentie van 2007 in Groningen hielden onder meer David Cay Johnston en Walter Dean een lezing.

2012

Verslagen van VVOJ trainingen, workshops, conferenties

 

2010

Verslagen van VVOJ trainingen, workshops en conferenties


2008

Verslagen van VVOJ trainingen, workshops en conferenties

Downloads en presentaties van VVOJ trainingen, workshops en conferenties

2007

Verslagen van VVOJ trainingen, workshops, conferenties

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk