Nieuws

Negen winnaars De Tegel

Jos van Dongen en André Tak van Zembla zijn voor hun uitzending ‘Het clusterbomgevoel’ beloond met De Tegel. Vorig jaar wonnen ze met hun onderzoek al de VVOJ Prijs 2007. In totaal negen winnaars zijn bij de uitreiking van De Tegel dinsdagavond in Amsterdam gehuldigd.

Onder hen ook de redactie van Argos voor hun uitzendingen over militaire operaties in Afghanistan, Ron Lodewijks van het Brabants Dagblad voor zijn onthullingen van gouden handdrukken en Thijs Niemantsverdriet voor twee portretten in Vrij Nederland. Zie hier alle winnaars.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk