Nieuws

Negen winnaars De Tegel

Jos van Dongen en André Tak van Zembla zijn voor hun uitzending ‘Het clusterbomgevoel’ beloond met De Tegel. Vorig jaar wonnen ze met hun onderzoek al de VVOJ Prijs 2007. In totaal negen winnaars zijn bij de uitreiking van De Tegel dinsdagavond in Amsterdam gehuldigd.

Onder hen ook de redactie van Argos voor hun uitzendingen over militaire operaties in Afghanistan, Ron Lodewijks van het Brabants Dagblad voor zijn onthullingen van gouden handdrukken en Thijs Niemantsverdriet voor twee portretten in Vrij Nederland. Zie hier alle winnaars.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk