Algemene ledenvergadering

Op deze pagina vind je de agenda en de vergaderstukken voor de algemene ledenvergaderingen van de VVOJ. Deze pdf’s kunnen alleen worden gedownload door VVOJ-leden, dus inloggen is vereist.

Klik op ‘login voor leden’ rechtsboven op de pagina of klik hier. Je logt in met het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je VVOJ-lid werd en het wachtwoord dat je toen hebt aangemaakt.

Na je inlog blijf je soms per ongeluk hangen op de inlogpagina, of krijg je het dashboard van de site te zien. We zijn net online verhuisd en dit is een van de verhuisrestjes die we nog moeten wegwerken. De oplossing: even opnieuw naar de pagina met de ledeninfo surfen. Excuses voor het ongemak!

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op de link ‘Wachtwoord kwijt’ en voer op het volgende scherm het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld als lid van de VVOJ. Je krijgt dan automatisch een mailtje met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Lukt dit niet? Dan gebruik je waarschijnlijk inmiddels een ander e-mailadres. Stuur een mail naar het verenigingsbureau en we helpen je verder.

Agenda en vergaderstukken ALV februari 2019

Zondag 24 februari 2019, met brainstorm vooraf.
Aanvang brainstorm 14:00 uur (inloop 13:30 uur).
Aanvang ALV rond 15:30 uur.
ADRES: Leeszaal Rotterdam West, Rijnhoutplein 3, 3014 TZ Rotterdam.

 

Agenda en vergaderstukken ALV november 2018

Zaterdag 10 november 2018, 12.50 – 14.00 uur, Campus Sint-Andries, Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen (lokaal volgt).