Nieuws

11 december | Algemene Ledenvergadering

AMSTERDAM - Uitreiking de Loep in Pakhuis de Zwijger.  De Loep is een Vlaams-Nederlandse prijs voor onderzoeksjournalistiek die sinds 2007 door ons – de Vereniging van Onderzoeksjournalisten – wordt uitgereikt aan controlerende, opsporende en signalerende journalistiek.

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 11 december om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Beste leden,

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:

  • Datum: 11 december 
  • Tijd: 20.00u 
  • Locatie: Online

Wij hopen dat je in de gelegenheid bent om de vergadering bij te wonen. Hieronder staan de vergaderstukken. De vergaderstukken zijn alleen te openen door VVOJ-Leden

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk