Nieuws

30 augustus – VVOJ Start Café

DSC_3707

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Woensdag 30 augustus zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden. Ditmaal met Tim Hofman en de redactie van Boos als sprekers. Met hun YouTube-serie Boos confronteert ze al jarenlang fraudeurs, oplichters en foute werkgevers. Meestal met humor en spot. Maar ook bloedserieus, zoals de veelbekeken video over de misstanden rondom The Voice.

We gaan het met Hofman hebben over het immer gestrekte been, activisme als journalist, het aanspreken van een jonge doelgroep en de journalistieke ambities van hem en zijn team.

Luister, leer en praat met ons mee de 30e! Na afloop drinken we samen een borrel. Wel graag even aanmelden via deze link.

Het Café zal plaatsvinden in Lab111 in Amsterdam en is uitsluitend bedoeld voor jonge, aspirerende en beginnende onderzoeksjournalisten.

  • Datum: woensdag 30 augustus. Deuren open vanaf 19:30, start programma 20:00
  • Spreker: Tim Hofman
  • Interviewer: Karlijn Saris
  • Locatie: Lab 111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk