Nieuws

30 augustus – VVOJ Start Café

DSC_3707

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Woensdag 30 augustus zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden. Ditmaal met Tim Hofman en de redactie van Boos als sprekers. Met hun YouTube-serie Boos confronteert ze al jarenlang fraudeurs, oplichters en foute werkgevers. Meestal met humor en spot. Maar ook bloedserieus, zoals de veelbekeken video over de misstanden rondom The Voice.

We gaan het met Hofman hebben over het immer gestrekte been, activisme als journalist, het aanspreken van een jonge doelgroep en de journalistieke ambities van hem en zijn team.

Luister, leer en praat met ons mee de 30e! Na afloop drinken we samen een borrel. Wel graag even aanmelden via deze link.

Het Café zal plaatsvinden in Lab111 in Amsterdam en is uitsluitend bedoeld voor jonge, aspirerende en beginnende onderzoeksjournalisten.

  • Datum: woensdag 30 augustus. Deuren open vanaf 19:30, start programma 20:00
  • Spreker: Tim Hofman
  • Interviewer: Karlijn Saris
  • Locatie: Lab 111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk