Nieuws

Winnaar Wie is de Mol schenkt deel prijzengeld aan de VVOJ

Scherm­afbeelding 2023-03-14 om 14.57.38

Onderzoeksjournalist Daniel Verlaan heeft Wie is de Mol gewonnen. In de finale-uitzending gaf hij aan een deel van het prijzengeld te schenken aan de VVOJ, speciaal voor de scholing van jonge onderzoeksjournalisten. Wij zijn ontzettend dankbaar en vereerd met dit bericht.

Goede onderzoeksjournalistiek is essentieel voor het goed functioneren van onze democratische rechtsstaat. Het is dan ook van groot belang om jonge, gedreven journalisten kennis te laten maken met onderzoeksjournalistiek en hun talent daarvoor te ontwikkelen. Ik hoop dat deze schenking bijdraagt aan een nieuwe generatie  onderzoeksjournalisten."

Daniel Verlaan

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk