Conferentie, Nieuws

Ticketverkoop VVOJ Conferentie geopend

Leiden-two-tone

Het vanaf dit moment mogelijk een kaartje te kopen voor de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek op 18 en 19 november in Leiden. Er zijn verschillende tickets beschikbaar:

VVOJ-leden kunnen voor € 260,-  naar De Conferentie. Ben je ook lid van de NVJ? Dan kun je al voor €200,- deelnemen. Vul de code ikbenlidvandenvj in en houd je lidnummer van de NVJ bij de hand.

Maak de ervaring compleet met een bezoek aan de Theatervoorstelling KRANT op donderdag 17 november (voor € 15,- i.p.v. €19,50) én grijp je kans om het VVOJ Handboek voor Onderzoeksjournalisten bij te bestellen voor maar 25 euro. Dit is een eenmalige aanbieding de winkelprijs van het boek wordt € 39,95. 

Wil je zowel naar de theatervoorstelling KRANT als het Handboek? Snappen wij! Koop dan het All-pakket-deal-ticket en krijg nog eens 5 euro korting

Er zijn ook Sponsortickets verkrijgbaar. Informeer hiervoor bij je werkgever of neem contact op met onze coördinator Rick van Dijk.

We hebben weer een mooi programma, met onder meer sessies over datajournalistiek, over OSINT – met gratis tools – en over klassieke journalistieke vaardigheden, zoals het organiseren van goede wederhoor. 

“VVOJ-leden kunnen voor € 260,-  naar De Conferentie”

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk