De Loep

Aanmelding Loep 2020 geopend: doe snel een voordracht.

LOEP

De kortste weg naar eeuwige roem in de onderzoeksjournalistiek is natuurlijk het winnen van een Loep. Doe daarom snel een voordracht!

Iedereen kan zijn eigen of andermans werk voordragen bij de jury. De voordacht over 2020 is gesplitst in twee rondes. Producties verschenen tussen 1 januari en 31 oktober 2020 kunnen nu worden aangemeld. De aanmelding sluit op 24 november 27 november om 24.00 uur.

Producties die gepubliceerd zijn tussen 1 november en 31 december 2020 kunnen vanaf 1 december 2020 worden voorgedragen. Houd hiervoor onze website en/of de nieuwsbrief in de gaten.

[gravityform id=”90″ title=”true” description=”true”]

Gerelateerde artikelen

“Een ideale plek voor mensen die niet gevonden willen worden” gaat over de opkomst en ondergang van De Hertenwei, een familiecamping in de periferie van het Brabantse dorpje Lage Mierde. In de jaren zeventig en tachtig was De Hertenwei een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders uit onder meer Rotterdam, wat de camping een “goudmijn” maakte voor de toenmalige eigenaren en ondernemers uit het dorp.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk