De Loep

Avond van de Journalistiek afgelast

Schermafbeelding 2019-11-18 om 12.08.44

Het is onvermijdelijk: ook de Avond van de Journalistiek op 27 maart is afgelast vanwege het coronavirus. De uitreiking van De Loep zal op een ander moment en mogelijk ook in een andere vorm plaatsvinden. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

 

 

Gerelateerde artikelen

“Een ideale plek voor mensen die niet gevonden willen worden” gaat over de opkomst en ondergang van De Hertenwei, een familiecamping in de periferie van het Brabantse dorpje Lage Mierde. In de jaren zeventig en tachtig was De Hertenwei een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders uit onder meer Rotterdam, wat de camping een “goudmijn” maakte voor de toenmalige eigenaren en ondernemers uit het dorp.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk