De Loep

Avond van de Journalistiek afgelast

Schermafbeelding 2019-11-18 om 12.08.44

Het is onvermijdelijk: ook de Avond van de Journalistiek op 27 maart is afgelast vanwege het coronavirus. De uitreiking van De Loep zal op een ander moment en mogelijk ook in een andere vorm plaatsvinden. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

 

 

Gerelateerde artikelen

Onder leiding van Follow the Money publiceerden in totaal elf (onderzoeks)redacties uit zeven Europese landen onder de noemer China Science Investigation meerdere artikelen en uitzendingen. In Nederland waren dat RTL Nieuws en FTM, in Vlaanderen De Tijd. Het onderzoek gaat over kennisveiligheid in verschillende Europese landen.

De zesdelige podcastserie onderzoekt hoe de Golfstaten de macht grijpen in de voetbalwereld. In 2010 kreeg Qatar tot verrassing van velen het WK toegewezen. Sindsdien is het land uitgegroeid tot een van de machtigste landen in de grootste sport ter wereld, op de voet gevolgd door Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk