Conferentie

#VVOJ19: we gaan naar Tilburg!

ansichtkaart-zesluik-tilburg

Gewikt, gewogen en besloten: de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2019 strijkt op 22 en 23 november neer in Tilburg. #VVOJ19 belooft een mooie samenwerking te worden met de opleiding Journalistiek van Fontys Hogescholen en onder andere BN DeStem.

Het thema voor de alweer achttiende editie van de tweedaagse trainingsconferentie is nog niet bepaald, daar buigen het VVOJ-bestuur en de conferentiewerkgroep zich over. Heb je zin om als vrijwilliger bij te dragen aan de programmering en organisatie van dit jaarlijke VVOJ-hoogtepunt, meld je dan met een mailtje naar het verenigingsbureau.

Meer informatie over het programma en de conferentielocatie (in elk geval vlak bij het centraal station van Tilburg) volgt snel. Voor nu geldt: save the date!

Global Investigative Journalism Conference 2019

Eerder in het jaar, van 26 tot en met 29 september, is in de Duitse havenstad Hamburg #GIJC19, de Global Investigative Journalism Conference 2019. Margo Smit, die de VVOJ vertegenwoordigt in het bestuur van het Global Investigative Journalist Network,  heeft ook zitting in het organiserend comité van #GIJC19 en brengt daar graag ideeën van VVOJ’ers in voor debatten, workshops, presentaties, trainingen en wat al niet meer. Heb je een fijn plan? Mail het naar het verenigingsbureau en wij sturen het voor je door naar Margo. Ideeën kunnen tot half maart worden ingediend.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk