#VVOJ17

Update #VVOJ17: Eelco Bosch van Rosenthal springt in voor Arjen van der Horst

#vvoj17 hoofdbeeld

Een last minute aanpassing in het #VVOJ-programma. NOS-correspondent Arjen van der Horst heeft na veel wikken en wegen besloten in Washington te blijven. Eelco Bosch van Rostenhaal neemt zijn plek op #VVOJ17 in.

Never a dull moment als je de Amerikaanse politiek verslaat met Donald Trump aan het hoofd van de regering. Nu de ontwikkelingen zo over elkaar heen buitelen, wil Arjen van der Horst op zijn post blijven.

Gelukking hebben we Eelco Bosch van Rosenthal bereid gevonden in te springen. Hij was zeer onlangs nog in de VS om daar voor Nieuwsuur de stemming te peilen, bijna een jaar na de verkiezing van Trump. Bij de opening van #VVOJ17 praat hij ons bij en introduceert hij zijn Amerikaanse collega’s, James S. Henry en Ryan Lizza.

Het volledige programma van #VVOJ17 en alle praktische informatie vind je op conferentie.vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

Het was huge, op 3 en 4 november in Maastricht. Veel, heel veel dank aan onze sponsors en de vrijwilligers die hebben geholpen om van #VVOJ17 een succes te maken.
Dankzij de prachtige technische faciliteiten van de School of Business and Economics van de Maastricht University konden we de opening van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017 livestreamen. En dus is er nu ook een opname van, met de keynote speeches van Ryan Lizza en James S. Henry. Enjoy!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk