#VVOJ17

#VVOJ17: 38 sessies, meer dan 50 sprekers

conferentie #vvoj17

Meer dan vijftig sprekers en 38 sessies in twee dagen: het programma van #VVOJ17 staat nu helemaal online. Check deze rijkdom op de conferentiesite en download meteen het interactieve programmaschema.

Met de webapplicatie Sched is  het ook op tablets en smartphones prettig zappen door de alle panelgesprekken, lezingen, trainingen en presentaties. Daarbij biedt Sched de mogelijkheid alvast een programma samen te stellen met persoonlijke favorieten. Handig, want ook dit jaar geldt in alle zalen: vol is vol. Vooraf uitzoeken waar je in elk geval naartoe wilt, kan dus geen kwaad.

Je vindt het programmaschema op de programmapagina van de conferentiesite. Ook kun je er rechtstreeks naartoe via deze url: vvoj17.sched.com. Meld je aan als deelnemer en vink de sessies aan die je in elk geval niet wilt missen. Je ziet dan ook meteen welke andere conferentiegangers deze favorieten al hebben gemarkeerd.

NB: het kan nog voorkomen dat een tijd of zaal van een sessie wijzigt. Zulke wijzigingen worden dan ook meteen in de Sched bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Het was huge, op 3 en 4 november in Maastricht. Veel, heel veel dank aan onze sponsors en de vrijwilligers die hebben geholpen om van #VVOJ17 een succes te maken.
Dankzij de prachtige technische faciliteiten van de School of Business and Economics van de Maastricht University konden we de opening van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017 livestreamen. En dus is er nu ook een opname van, met de keynote speeches van Ryan Lizza en James S. Henry. Enjoy!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk