#VVOJ17

Extra bij #VVOJ17: Symposium Artificial Intelligence & (strategic) InterAction

O'Reilly Conferences

Buitenkans voor deelnemers aan de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017. Kom een dag eerder naar Maastricht en leer alles over data mining, Robotic Process Automation, algoritmes en avatars tijdens het Symposium Artificial Intelligence & (strategic) InterAction.

Op donderdag 2 november, daags voor #VVOJ17, komt een boeiende stoet sprekers langs op de Brightlands Smart Services Campus van de Maastricht University. Keynotes komen van professor Tuomas Sandholm van de Carnegie Mellon Universiteit in Pittsburgh en professor Stefan Kramer van de Johannes Gutenberg University in Mainz.

Sandholm is wereldberoemd geworden met het eerste computerprogamma dat een Texas Hold’em poker tournament won tegen de beste menselijke spelers van de wereld. Kramer is een bekend spreker op conferenties over datamining en schreef hier verschillende prijswinnende artikelen over.

De business keynote wordt gegeven door Hans Martens and Manuel Winkler van Another Monday, een internationaal leidend bedrijf in Robotic Process Automation.

Klik hier voor het complete programma.

Voor #VVOJ17-gangers die tevens intekenen op deze dag voorziet het programma ook in rondleiding door Brightlands Smart Services Campus.

In combinatie met een #VVOJ17-ticket betaal je voor deze dag geen €150, maar slechts €40 euro.

Inschrijven voor #VVOJ17 kan hier.

Heb je al een conferentiekaartje, mail dan naar het VVOJ-bureau voor inschrijfinstructies.

DEADLINE VOOR AANMELDEN: 25 oktober.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

De Wob verdwijnt per 1 mei en wordt vervangen door de WOO, de Wet Open Overheid. In het eerste VVOJ Café van dit jaar komt Annemarie Drahmann, universitair hoofddocent bestuursrecht aan de Universiteit Leiden, vertellen wat er verandert met de nieuwe wet.

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Bjørn Oostra, hoofdredacteur De Limburger, is de winnaar het van het Vliegwiel, de prijs van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten bedoeld voor de hoofdredacteur of manager die de onderzoeksjournalistiek dit jaar het meest heeft gestimuleerd.

Vorige week heeft de VVOJ het tweede Regiocafé gehouden waarin collega’s uit verschillende delen van het land de verhalen achter hun onderzoeksverhalen vertelden. Een doorslaand succes! Heb je het gemist of wil het herbekijken? Dan kan dat op YouTube.

Vanaf dinsdag 7 september staat de weg naar eeuwige roem voor onderzoeksjournalisten weer open: het is dan mogelijk om jezelf of anderen voor te dragen voor dé prijs voor onderzoeksjournalistiek: De Loep 2021!

Chris de Stoop kreeg afgelopen juni de oeuvreprijs van de VVOJ, maar ‘journalist’ voelt Chris De Stoop zich al jaren niet meer. Dus werkt de Vlaamse boerenzoon niet meer voor het toonaangevende weekblad Knack, maar wijdt hij zich aan het schrijven van boeken die – dat dan weer wel – alom geprezen worden om hun gedegen journalistieke onderzoek.

Op vrijdag 24 juni 2022 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de Oeuvreprijs 2022, de ASN Aanmoedigingsprijs 2021 en de Loep 2021 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk