#VVOJ17

Extra bij #VVOJ17: Symposium Artificial Intelligence & (strategic) InterAction

O'Reilly Conferences

Buitenkans voor deelnemers aan de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017. Kom een dag eerder naar Maastricht en leer alles over data mining, Robotic Process Automation, algoritmes en avatars tijdens het Symposium Artificial Intelligence & (strategic) InterAction.

Op donderdag 2 november, daags voor #VVOJ17, komt een boeiende stoet sprekers langs op de Brightlands Smart Services Campus van de Maastricht University. Keynotes komen van professor Tuomas Sandholm van de Carnegie Mellon Universiteit in Pittsburgh en professor Stefan Kramer van de Johannes Gutenberg University in Mainz.

Sandholm is wereldberoemd geworden met het eerste computerprogamma dat een Texas Hold’em poker tournament won tegen de beste menselijke spelers van de wereld. Kramer is een bekend spreker op conferenties over datamining en schreef hier verschillende prijswinnende artikelen over.

De business keynote wordt gegeven door Hans Martens and Manuel Winkler van Another Monday, een internationaal leidend bedrijf in Robotic Process Automation.

Klik hier voor het complete programma.

Voor #VVOJ17-gangers die tevens intekenen op deze dag voorziet het programma ook in rondleiding door Brightlands Smart Services Campus.

In combinatie met een #VVOJ17-ticket betaal je voor deze dag geen €150, maar slechts €40 euro.

Inschrijven voor #VVOJ17 kan hier.

Heb je al een conferentiekaartje, mail dan naar het VVOJ-bureau voor inschrijfinstructies.

DEADLINE VOOR AANMELDEN: 25 oktober.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Het was huge, op 3 en 4 november in Maastricht. Veel, heel veel dank aan onze sponsors en de vrijwilligers die hebben geholpen om van #VVOJ17 een succes te maken.
Dankzij de prachtige technische faciliteiten van de School of Business and Economics van de Maastricht University konden we de opening van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017 livestreamen. En dus is er nu ook een opname van, met de keynote speeches van Ryan Lizza en James S. Henry. Enjoy!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk