#VVOJ17

VVOJ’s All American Muckrakers Pubquiz Night

Nederland, Amsterdam, 16 februari 2017. Gregory Shapiro. Greg. Foto: Jorgen Caris

Dit jaar geen prijsuitreiking tijdens de VVOJ Conferentie, maar bóy, hebben we een mooi alternatief gevonden: The All American Pubquiz Night – a Muckraking Event. En uw host is….. Greg Shapiro!

De Loep en het VVOJ Jaarboek krijgen samen een eigen event, in het vroege voorjaar van 2018. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe omlijsting van het conferentiediner, op vrijdagavond 3 november. En die hebben we gevonden. Gear up for VVOJ’s All American Pubquiz Night – a Muckraking Event.

It’s gonna be huge. ReallyIt’s gonna be absolutely fantastic. En geen man die deze woorden beter in Trumpiaanse tongval kan uitspreken dan Greg Shapiro, de Nederlandse Amerikaan die zijn reputatie als stand-upcomedian vestigde met Boom Chicago. Solo maakte hij shows zoals Going Dutch, How to Be Orange en Superburger. En begin dit jaar ging zijn Trump-imitatie viral in het filmpje The Netherlands Second van Arjen Lubach.

Shapiro is ook producent en host van de Youtubeshow United States of Europe, waar hij Europese leiders op de korrel neemt. Ter voorbereiding op de pubquiz night adviseren wij verder Shapiro’s Youtube-tutorial ‘How to do a Trump Imitation, even when you have large hands’.

Toegang tot de pubquiz, in de balzaal van Hotel L’Empereur in Maastricht, is inbegrepen bij het diner. En dat diner is weer inbegrepen bij de toegang tot conferentie. Met andere woorden: we verkopen géén losse toegangskaartjes voor deze All American Pubquiz Night. Sorry folks…

Gerelateerde artikelen

Het was huge, op 3 en 4 november in Maastricht. Veel, heel veel dank aan onze sponsors en de vrijwilligers die hebben geholpen om van #VVOJ17 een succes te maken.
Dankzij de prachtige technische faciliteiten van de School of Business and Economics van de Maastricht University konden we de opening van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017 livestreamen. En dus is er nu ook een opname van, met de keynote speeches van Ryan Lizza en James S. Henry. Enjoy!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk