#VVOJ17

#VVOJ17: waar we zitten, eten en slapen

Maastricht_-_rijksmonument_506629_-_Bouillonstraat_1_-_Oud_Gouvernement

Maastricht. Dat wordt op 3 en 4 november de pleisterplaats van de #VVOJ17. Voor 15 september je kaartje boeken levert interessante kortingen op. Maar dan wil je natuurlijk weten waar we zitten en welke hotels daar in de buurt zijn.

In Maastricht wacht ons een gastvrij onthaal op twee faculteiten van de Universiteit Maastricht. Verder hebben we de beschikking over het zalencomplex van hotel L’Empereur. Hieronder alvast een kort overzicht van de locaties en overnachtingsmogelijkheden. Meer gedetailleerde informatie met routebeschrijvingen volgt in de komende weken. Alle informatie hieronder staat natuurlijk ook op de speciale #VVOJ17-conferentiesite.

Franz Palmzaal

Voor het openingsprogramma van #VVOJ17 stelt de Universiteit Maastricht één van zijn mooiste onderkomens beschikbaar: de Franz Palmzaal in de School of Business and Economics aan de Tongersestraat.

L’Empereur

‘s Middags kunnen we helaas niet terecht in de universiteitsgebouwen omdat daar dan allerlei lessen worden gegeven die zich niet laten verplaatsen. Maar dankzij een bijdrage van de Stichting SOM hebben we voor de vrijdagmiddag een zalencomplex kunnen huren in in hotel L’Empereur, recht tegenover het Centraal Station van Maastricht. Daar lunchen we ook en ‘s avonds is in L’Empereur het feestelijke diner. Na het diner kun je kiezen of je in het uitgaanscentrum op de oostelijke Maasoever blijft, of toch liever Sint Servaasbrug oversteekt om het nachtleven van de oude binnenstad in te duiken.

Rechtenfaculteit

Op zaterdag hebben we de hele dag de rechtenfaculteit tot onze beschikking. Deze faculteit huist in het voormalige Gouvernementsgebouw, nu een rijksmonument, in de Bouillonstraat. Het U-vormige gebouwencomplex werd in 1930 opgetrokken om een al bestaande tuin. De sfeer is historisch, de faciliteiten zijn ultramodern.

Overnachten in Maastricht

De L’Empereur wordt ook het conferentiehotel voor #VVO17, waar de sprekers en trainers verblijven en waar conferentiegangers een kamer kunnen boeken met een aangename korting. Alle informatie daarover en een greep uit de rest van het hotelaanbod in Maastricht vind je onder de knop ‘Praktische informatie’ op de conferentiesite.

 

 

Gerelateerde artikelen

Het was huge, op 3 en 4 november in Maastricht. Veel, heel veel dank aan onze sponsors en de vrijwilligers die hebben geholpen om van #VVOJ17 een succes te maken.
Dankzij de prachtige technische faciliteiten van de School of Business and Economics van de Maastricht University konden we de opening van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017 livestreamen. En dus is er nu ook een opname van, met de keynote speeches van Ryan Lizza en James S. Henry. Enjoy!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk