Conferentie, vvoj2016

#VVOJ16: programma staat online

schermafdruk-2016-10-28-16-25-54

Het programma van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2016 staat online. Nog drie weken en dan gaat het los in Leuven. Nog niet ingeschreven? Dan wordt het nu hoog tijd.

Op de conferentiepagina vind je  webapplicatie Sched, waarmee het ook op tablets en smartphones prettig zappen is door de bijna veertig panelgesprekken, lezingen, trainingen en presentaties.

Daarbij biedt Sched de mogelijkheid alvast een programma samen te stellen met persoonlijke favorieten. Handig, want ook dit jaar geldt in alle zalen: vol is vol. Vooraf uitzoeken waar je in elk geval naartoe wilt, kan dus geen kwaad.

Aan de sprekers die we hier al eerder meldden, is inmiddels een behoorlijke rij toegevoegd. Het Databootcamp krijgt een nieuwe invullling, op de zaterdagochtend. Wie die dag liever rustig begint, is welkom bij de inloopbrunch met doorlopende talkshow.

Liever nu meteen inschrijven, omdat je toch al dagen van plan was? Dat kan heel gemakkelijk door het formulier hieronder in te vullen.

[gravityform id=”27″ title=”true” description=”true”]

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk