Conferentie, vvoj2016

#VVOJ16 op zaterdag: rustig wakker worden

koffie

De tweede dag van de conferentie beginnen we rustig aan. Dat is namelijk wel zo prettig voor wie vrijdagavond in het Leuvense nachtleven is gedoken. Dit jaar dus geen training bronnenverificatie om 09:00 uur, maar ontspannen op gang komen met een inloopbrunch en een talkshow.

Vergeet het ontbijt in je hotel en wandel meteen na de ochtenddouche naar de campus Sociale Wetenschappen. Daar staat vanaf 09:30 uur een brunch klaar, er is een informatiemarkt en Nico Haasbroek verzorgt er van 09:45 tot 11:15 uur een doorlopende en afwisselende talkshow.

Voor VVOJ-leden is Haasbroek een bekend gezicht, als host van VVOJ-cafés en van de Mediacafés in samenwerking met De Buren, in Gent en Amsterdam. Bij de koffie, thee, croissantjes et cetera neemt Haasbroek deze ochtend met een breed palet van conferentiegangers allerlei (onderzoeks)journalistieke zaken door. De actualiteit van de week, napraten met  Loepwinnaars, aandacht voor mooie projecten die nét niet meer in het conferentieprogramma pasten en nog veel meer. Wil je zelf een onderwerp aankaarten? Meld het aan Nico via deze e-maillink.

Live
Vind je 09:30 uur op de conferentie alsnog te vroeg om uit je hotelbed te rollen? Of kun je niet naar Leuven komen? Volg dan de livestream. Meer informatie hierover volgt in de directe aanloop tot en tijdens de conferentie.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk