Nieuws

Nerds zoeken journa’s

Nederlandslogo

Wat gebeurt er als je een groep journalisten en een groep hackers in één kamer zet? Dat wil De Coöperatie uitzoeken tijdens Het Nerderlands Festival.

Nerderlands is een nieuw festival voor de internationale tech scene, dat van 15 tot en met 21 augustus neerstrijkt op verschillende locaties in Amsterdam. De Coöperatie wil op donderdag 18 augustus twintig journalisten samen met twintig hackers aan het werk zetten. Doel: de visualisatie van een grote dataset.

Geïnteresseerde VVOJ-leden kunnen zich opgeven met een mailtje naar De Coöperatie.

Hier vind je meer informatie over het Nerderlands Festival.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk