Nieuws

Nieuwe collega: Mara Jong

Mara Jong, sinds 1 augustus de nieuwe bureaumedewerker van de VVOJ.

De VVOJ heeft een nieuwe collega. Mara Jong (34) ondersteunt sinds 1 augustus het bestuur en de directie als spin in het web op het VVOJ-bureau.

Als bureaumedewerker is Mara het eerste aanspreekpunt voor leden en externe contacten. Ze is verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie, de (financiële) administratie en de inhoudelijke en logistieke organisatie van vele VVOJ-activiteiten.

Mara Jong studeerde politicologie aan de UvA en documentaire fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze werkte als projectmanager bij diverse organisaties, waaronder World Press Photo en het Expertisecentrum Journalistiek, waaraan ze nu nog steeds freelance verbonden is.

,,

 

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar. De middag wordt georganiseerd door de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk