Nieuws

Nieuwe collega: Mara Jong

Mara Jong, sinds 1 augustus de nieuwe bureaumedewerker van de VVOJ.

De VVOJ heeft een nieuwe collega. Mara Jong (34) ondersteunt sinds 1 augustus het bestuur en de directie als spin in het web op het VVOJ-bureau.

Als bureaumedewerker is Mara het eerste aanspreekpunt voor leden en externe contacten. Ze is verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie, de (financiële) administratie en de inhoudelijke en logistieke organisatie van vele VVOJ-activiteiten.

Mara Jong studeerde politicologie aan de UvA en documentaire fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze werkte als projectmanager bij diverse organisaties, waaronder World Press Photo en het Expertisecentrum Journalistiek, waaraan ze nu nog steeds freelance verbonden is.

,,

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk