Nieuws

Nieuwe collega: Mara Jong

Mara Jong, sinds 1 augustus de nieuwe bureaumedewerker van de VVOJ.

De VVOJ heeft een nieuwe collega. Mara Jong (34) ondersteunt sinds 1 augustus het bestuur en de directie als spin in het web op het VVOJ-bureau.

Als bureaumedewerker is Mara het eerste aanspreekpunt voor leden en externe contacten. Ze is verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie, de (financiële) administratie en de inhoudelijke en logistieke organisatie van vele VVOJ-activiteiten.

Mara Jong studeerde politicologie aan de UvA en documentaire fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze werkte als projectmanager bij diverse organisaties, waaronder World Press Photo en het Expertisecentrum Journalistiek, waaraan ze nu nog steeds freelance verbonden is.

,,

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk