Nieuws

Ontmoet Carl Bernstein bij College Tour

bernstein2 (1)

Carl Bernstein is op 14 april te gast in College Tour. Normaal kunnen alleen studenten de opnamen voor dit programma bijwonen, maar de NTR reserveert nu ook plaatsen voor VVOJ-leden.

Nog steeds is Carl Bernstein vóór alles de man die samen met Bob Woodward het Watergateschandaal blootlegde. Maar de inmiddels alweer 72-jarige Pulitzerprijswinnaar is nog steeds actief als journalist. In College Tour zal het bijvoorbeeld ongetwijfeld ook gaan over A Woman in Charge, The Life of Hillary Rodham Clinton, Bernsteins laatste boek, dat lang de bestsellerlijsten domineerde.

De opnamen van deze jubileumaflevering (de honderste) van College Tour, zijn in Theater Carré in Amsterdam, donderdag 14 april om 12:00 uur. Doorgaans staan in het programma de vragen van studenten centraal, maar deze keer nodigt de NTR dus ook nadrukkelijk (onderzoek)journalisten uit die lid zijn van de VVOJ.

Wil je de opnamen bijwonen? Meld je dan aan met een mailtje naar collegetour@vvoj.org.
Wij zorgen er dan voor dat je op de gastenlijst wordt geplaatst.

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk