Nieuws

Ontmoet Carl Bernstein bij College Tour

bernstein2 (1)

Carl Bernstein is op 14 april te gast in College Tour. Normaal kunnen alleen studenten de opnamen voor dit programma bijwonen, maar de NTR reserveert nu ook plaatsen voor VVOJ-leden.

Nog steeds is Carl Bernstein vóór alles de man die samen met Bob Woodward het Watergateschandaal blootlegde. Maar de inmiddels alweer 72-jarige Pulitzerprijswinnaar is nog steeds actief als journalist. In College Tour zal het bijvoorbeeld ongetwijfeld ook gaan over A Woman in Charge, The Life of Hillary Rodham Clinton, Bernsteins laatste boek, dat lang de bestsellerlijsten domineerde.

De opnamen van deze jubileumaflevering (de honderste) van College Tour, zijn in Theater Carré in Amsterdam, donderdag 14 april om 12:00 uur. Doorgaans staan in het programma de vragen van studenten centraal, maar deze keer nodigt de NTR dus ook nadrukkelijk (onderzoek)journalisten uit die lid zijn van de VVOJ.

Wil je de opnamen bijwonen? Meld je dan aan met een mailtje naar collegetour@vvoj.org.
Wij zorgen er dan voor dat je op de gastenlijst wordt geplaatst.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk