Nieuws

#VVOJ15: terugblikken

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 is helaas weer achter de rug, maar gelukkig valt er online nog een hoop na te genieten.

Studenten van de masteropleiding Journalistiek en Media aan  Universiteit van Amsterdam hebben letterlijk tientallen verslagen gemaakt. En er komen ook nog filmrepootjes aan.

Alle verslagen zijn terug te vinden op de conferentiepagina en te herkennen aan de hashtag #vvoj15 voor de kop. Met diezelfde hashtag zijn vele commentaren op Twitter geplaatst. Lovende commentaren, waarvoor dank! Toch valt er ongetwijfeld ook nog veel te verbeteren, dus schroom niet uw tips daarvoor naar ons te mailen: secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk