Nieuws

#VVOJ15: terugblikken

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 is helaas weer achter de rug, maar gelukkig valt er online nog een hoop na te genieten.

Studenten van de masteropleiding Journalistiek en Media aan  Universiteit van Amsterdam hebben letterlijk tientallen verslagen gemaakt. En er komen ook nog filmrepootjes aan.

Alle verslagen zijn terug te vinden op de conferentiepagina en te herkennen aan de hashtag #vvoj15 voor de kop. Met diezelfde hashtag zijn vele commentaren op Twitter geplaatst. Lovende commentaren, waarvoor dank! Toch valt er ongetwijfeld ook nog veel te verbeteren, dus schroom niet uw tips daarvoor naar ons te mailen: secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk