Nieuws

#VVOJ15: terugblikken

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 is helaas weer achter de rug, maar gelukkig valt er online nog een hoop na te genieten.

Studenten van de masteropleiding Journalistiek en Media aan  Universiteit van Amsterdam hebben letterlijk tientallen verslagen gemaakt. En er komen ook nog filmrepootjes aan.

Alle verslagen zijn terug te vinden op de conferentiepagina en te herkennen aan de hashtag #vvoj15 voor de kop. Met diezelfde hashtag zijn vele commentaren op Twitter geplaatst. Lovende commentaren, waarvoor dank! Toch valt er ongetwijfeld ook nog veel te verbeteren, dus schroom niet uw tips daarvoor naar ons te mailen: secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar. De middag wordt georganiseerd door de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk