Nieuws

#VVOJ15: terugblikken

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 is helaas weer achter de rug, maar gelukkig valt er online nog een hoop na te genieten.

Studenten van de masteropleiding Journalistiek en Media aan  Universiteit van Amsterdam hebben letterlijk tientallen verslagen gemaakt. En er komen ook nog filmrepootjes aan.

Alle verslagen zijn terug te vinden op de conferentiepagina en te herkennen aan de hashtag #vvoj15 voor de kop. Met diezelfde hashtag zijn vele commentaren op Twitter geplaatst. Lovende commentaren, waarvoor dank! Toch valt er ongetwijfeld ook nog veel te verbeteren, dus schroom niet uw tips daarvoor naar ons te mailen: secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk