Nieuws

Met voorrang naar News Impact Summit

De NYT is nog niet zo digitale tijden

Nieuwe formats en technologieën staan centraal op de alweer zevende editie van de News Impact Summit, op vrijdag 30 oktober in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Voordeel voor VVOJ-leden: je krijgt voorrang als je je aanmeldt via ons secretariaat.

De News Impact Summit  is een initiatief van het European Journalism Centre en Google News Labs. Het thema van deze editie is ‘Remixing Journalism Formats, Technology and Design’. Vragen die aan bod komen: hoe maak je in journalistieke producties optimaal gebruik van infographics? En hoe kunnen de nieuwste technologieën uit de datajournalistiek worden ingezet in nieuwsverwerking?

Op de sprekerslijst staan, onder veel anderen:

  • Tyson Evans van het Newsroom Strategy Team van The New York Times
  • Micah Gelman, hoofd Editorial Video bij The Washington Post
  • Ryan Mark, ‘maker of internets’ bij Vox Media.

Zeker zijn van een plaats? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar secretariaat@vvoj.org, met in de onderwerpregel ‘Aanmelding News Impact Summit’.

news impact

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk