Nieuws, VVOJ Vereniging

28 oktober: Extra algemene ledenvergadering!

De statuten van de VVOJ zijn toe aan een opfrisbeurt. Een voorstel voor de vernieuwde statuten leidde op de vorige algemene ledenvergadering op 31 augustus in Rotterdam tot diverse opmerkingen van leden. Het VVOJ-bestuur heeft die waar mogelijk verwerkt in een nieuw, aangepast voorstel tot statutenwijziging en roept de leden op voor een nieuwe ALV, waar over deze statutenwijziging gestemd zal worden.

Datum: woensdag 28 oktober.
Locatie: Faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht, Padualaan 99.
Aanvang: 19.00 uur.

Vergaderstukken:

[wpdm_hotlink id=55 link_label=’Agenda’]

 

[wpdm_hotlink id=54 link_label=’Conceptnotulen ALV 31 augustus 2015′]

 

[wpdm_hotlink id=53 link_label=’Voorstel statutenwijziging’]

 

[wpdm_hotlink id=61 link_label=’Toelichting voorstel statutenwijziging VVOJ t.b.v ALV281015′]

 

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk