Nieuws, VVOJ Vereniging

28 oktober: Extra algemene ledenvergadering!

De statuten van de VVOJ zijn toe aan een opfrisbeurt. Een voorstel voor de vernieuwde statuten leidde op de vorige algemene ledenvergadering op 31 augustus in Rotterdam tot diverse opmerkingen van leden. Het VVOJ-bestuur heeft die waar mogelijk verwerkt in een nieuw, aangepast voorstel tot statutenwijziging en roept de leden op voor een nieuwe ALV, waar over deze statutenwijziging gestemd zal worden.

Datum: woensdag 28 oktober.
Locatie: Faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht, Padualaan 99.
Aanvang: 19.00 uur.

Vergaderstukken:

[wpdm_hotlink id=55 link_label=’Agenda’]

 

[wpdm_hotlink id=54 link_label=’Conceptnotulen ALV 31 augustus 2015′]

 

[wpdm_hotlink id=53 link_label=’Voorstel statutenwijziging’]

 

[wpdm_hotlink id=61 link_label=’Toelichting voorstel statutenwijziging VVOJ t.b.v ALV281015′]

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Overheidsorganisaties moeten beter samenwerken met Woo-verzoekers. Stel hun informatiebehoefte centraal, bepaal samen hoe die het beste kan worden vervuld en lever vervolgens ook. Volg voor de samenwerking bovendien een openbare leidraad, zodat beide partijen weten wat ze van elkaar mogen verwachten.

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk