Conferentie, VVOJ Activiteiten

Aanmelding conferentie 2015 Den Haag

Nationaal ArchiefHieronder kun je je aanmelden voor de VVOJ Conferentie in Den Haag op vrijdag 20 en zaterdag 21 november en voor de pre-conferentie activiteiten op donderdag 19 november. De tarieven op een rij:Ledenprijs: 
 €230
Niet-ledenprijs:  €460
Studententarief €99 (zonder diner op vrijdagavond)
Excursie op 19 november €55 (alleen in combinatie met congresdeelname).
Bootcamp datatraining op 19 november: €32,50 (deze prijs geldt alléén voor leden en in combinatie met inschrijving conferentie, niet-leden betalen €65)

Uitgebreide informatie over tarieven, programma, hotels en andere praktische zaken, vind je op de conferentiepagina. Nadere informatie over de excursie en het databootcamp volgt.

[gravityform id=”20″ name=”Aanmelding conferentie Den Haag 2015″]

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

conferentie-1x

Eind 2013 ontvangt de gemeenteraad van Birmingham, Engeland – een merkwaardige anonieme brief waarin melding wordt gemaakt van een complot van Islamisten om openbare scholen in een achterstandswijk over te nemen. Het geheime plan had de codenaam Operation Trojan Horse. De brief wordt intern snel ontmaskerd als nep, maar veroorzaakt toch landelijke paniek als die in maart 2014 lekt naar de pers. Anekdotes over leerkrachten die Salafistische gedachten in de hoofden van hun leerlingen pompen en hun vrouwelijke collega’s discrimineren, buitelen over elkaar heen in de media.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk